PLATTE DAKEN VAN ROOFING TOT EPDM, ERKEND PLAATSER VAN EPDM MASTERSYSTEMS

Rooftec, specialist in platte daken in heel Waasland

In heel Waasland en elders in Oost-Vlaanderen maakt Rooftec zijn naam waar met jarenlang vakmanschap in platte daken. We zijn geroutineerd in roofing, EPDM-rubber en dakisolatie. Zowel in nieuwbouw als renovatie plaatsen en/of isoleren wij uw plat dak volgens de regels van de kunst met topmateriaal.

VRAAG UW GRATIS OFFERTE!

De zaakvoerder plaatst uw plat dak zelf

Met 35 jaar op de teller is de zelfwerkende zaakvoerder van Rooftec de uitgelezen mankracht om uw plat dak tot in de perfectie en volgens de strengste kwaliteitsnormen te plaatsen. Keer op keer plaatst Rob Van Walsem kwaliteit zonder fout voorop.

Erkend plaatser van EPDM Mastersystems

Voor EPDM vertrouwen we op het Mastersystems voor de hoogste graad van bescherming op uw plat dak. Rooftec is erkend plaatser van Mastersystems EPDM, uw waterdichte garantie op langdurige kwaliteit en duurzaamheid.

Vraag een gratis offerte voor uw plat dak

We overhandigen u met plezier een prijsofferte voor uw plat dak of dakisolatie. Rooftec is werkzaam in heel Oost-Vlaanderen, maar vanuit het Waasland zijn we uiteraard heel snel bij u ter plaatse in de regio Temse, Bornem, Hamme, Sint-Niklaas, Waasmunster of Lokeren.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1